BVP steunt

2017: BVP steunt 'The ARA project' in Costa Rica via de World Parrot Trust met €292 

BVP sponsort een voliere bij Nally's Papegaaienopvang (€250)

Vanuit Dag van de Papegaai (editie 2016) werd €90 overhandigd aan elk van de volgende goede doelen:

World Parrot Trust

Avitrust

Conservation Breeding Initiative

Nally's Papegaaienopvang

2016: BVP sponsort een voliere bij Nally's Papegaaienopvang (€250)

2014 : BVP Oost-vlaanderen doneert 300 euro aan het opvangcentrum (door de F.O.D. erkend papegaaienasiel) van Nathalie Lycke.
http://nallyspapegaaien.com/#/opvang/4569975839

Op 2 maart werd ik door B.V.P. gevraagd om een lezing te geven over het gedrag van huiskamer papegaaien. Er was een zeer aandachtig publiek,waarbij er een leuke interactie was tussen kweker en spreker .Ik was aangenaam verrast. B.V.P. schonk een mooie donatie die volledig te goede zal komen aan de opvangpapegaaien. Waarvoor mijn grote dank!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Nathalie (3-3-2014)

100€ aan Nallys Papegaaien
 20€ aan WPT (World Parrot Trust)

Bvp Brabant schenkt 80€ aan het WPT (World Parrot Trust)

De "Dag van de papegaai" overhandigde ook deze bedragen:

300€ aan WPT (World Parrot Trust)
100€ aan Nallys Papegaaien
100€ aan Fonds für bedrohte papageien

2012 : Op zondag 7 oktober 2012 werd in Pairi Daiza (Brugelette België) de tweede Dag van de Papegaai georganiseerd. We mochten om en bij de 250 kwekers en houders van kromsnavels verwelkomen op een zomerse dag met een interessant programma. Zowel inhoudelijk als financieel werd de dag positief afgesloten, met dank aan alle medewerkers en aan onze hoofdsponsor Aviseed. Dit gaf ons opnieuw de mogelijkheid om een goed doel te steunen. World Parrot Trust draagt zorg voor het behoud van parkieten en papegaaien in het wild. Via diverse projecten van bescherming en herintroductie van in avicultuur gekweekte vogels draagt de organisatie bij aan het voortbestaan van deze prachtige en boeiende vogels. Op zondag 3 maart werd een bedrag van 250 euro overhandigd aan Ruud en Ria Vonk van World Parrot Trust Benelux.

Door de organisatie "Dag van de Papegaai" werd een bedrag van 250 euro overgemaakt aan World Parrot Trust. www.parrots.org

          

2010 : Door de organisatie Dag van de Papegaai werd een bedrag van 200 euro overgemaakt aan World Parrot Trust. World Parrot

Trust is een vereniging die zorg draagt voor de papegaaien in het wild en hun biotoop. www.parrots.org